Fit & Fun is een sportieve, maar vooral leuke les voor jong en oud! Tijdens de lessen ben je bezig met conditie, balans, kracht en lenigheid, maar gezelligheid staat ook centraal. De lessen, onder leiding van Nicky Verhoev-Verheij, zijn gevarieerd en dat maakt het nog leuker! We wisselen de lessen onder andere af met dance, yoga/pilates en buiten circuit.

Fit & Fun is iedere maandag van 20.00 - 21.00 uur. Heb je interesse? Kom eens langs voor twee gratis proeflessen of neem contact met ons op!

Fit & Fun - Gym Vereniging Noordeloos

Even voorstellen

Hi, mijn naam is Nicky Verhoev-Verheij. Ik ben 28 jaar. Geboren in Nieuwegein, getogen in Noordeloos en woonachtig in Gorinchem met mijn man Bono, kat Grover en puppy Pax. Ik werk als Oefentherapeut Cesar in mijn eigen praktijk – Verheij Oefentherapie in Gorinchem. Je kunt me ook op twee dagen vinden in Leerdam, waar ik met mijn bedrijf de praktijk van iemand anders invul. Ik werk vooral met mensen met chronisch pijn, handicap, burn-out of ademhalingsklachten. Het doel is vooral weer in beweging komen en minder tot geen klachten ervaren tijdens de dingen die jij belangrijk vindt of met plezier doet.

Mijn hobby’s zijn er soms een beetje veel. Maar stiekem ben ik het liefst een Nerd. Ik lees en leer over ontwikkeling en gedrag van de mens, speel piano, dans (het liefst wanneer niemand kijkt), wandel in de natuur (ook op vakantie) en kook graag uitgebreid. Creatief bezig zijn vind ik ook altijd nog leuk.

En vanaf nu heb ik er dus nog een gezellige en beweeglijke bedoeling op de maandagavond bij. En daar heb ik super veel zin in! Bewegen kun je op verschillende manieren en voor mij is dat vooral met veel plezier. Wat je kunt verwachten is een afwisseling van conditie, balans, kracht en lenigheid. Bereid je dus voor op dance, yoga/pilates en buiten circuit.

Monique de Groot - Gym Vereniging Noordeloos